Argentina

Biskup snimljen kako se u moru grli s ljepoticom, prijeti mu razrješenje dužnosti

Vijesti / Flash | 21. 06. 2012. u 11:11 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U javnost su procurile snimke argentinskog biskupa Fernanda Maria Bargalla na kojima se u luksuznom meksičkom ljetovalištu Puerto Vallarta grli s golišavom ljepoticom. On je suočen je s osudom Vatikana nakon što je snimljen na plaži u zagrljaju nepoznate ljepotice.

Tvrdi da mu je ta žena samo stara prijateljica iz djetinjstva te da je i dalje isključivo "posvećen Bogu". Trenutno je pod istragom Vatikana i prijeti mu opasnost od razrješenja dužnosti.

U početku je tvrdio kako na fotografijama uopće nije on, ali kasnije je ipak priznao. Vatikan istražuje, a prijeti mu i opasnost od izbacivanja iz redova klera, piše Daily Mail.

Burgallo priznaje nesmotrenost svog ponašanja, ali kaže kako su fotografije zapravo "dvoznačne" te da su snimljene još 2011. godine. Inzistirao je u tvrdnji kako je žena s kojom je snimljen samo "stara prijateljica koju poznaje od kad zna za sebe".

- Fotografije su snimljene u Meksiku u Puerto Vallarti prije dvije godine, gdje sam slučajno susreo staru prijateljicu iz djetinjstva, rekao je Burgallo.

Također je izjavio kako su s njima bili i drugi ljudi koji se ne vide na fotografijama te da je jako povezan s porodicom nepoznate žene. Na pitanje tko je platio njegovo luksuzno putovanje u Puerto Vallartu, nije želio odgovoriti.

Kopirati
Drag cursor here to close