Postavke privatnosti

Biskup 'opleo' po Petrovu, pa ugasio profil na Facebooku

Vijesti / Flash | 22. 12. 2015. u 07:54 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su mediji prenijeli dvije veoma oštre izjave sisačkog biskupa Vlade Košića s Facebooka, on se osvrnuo na cijelu situaciju.

Htio bih rei jo ovo: nisam se nadao da e moja razmiljanja doi na glavne dnevnike danas u hrvatskim nacionalnim...

Posted by Vlado Košić on Monday, 21 December 2015


'Htio bih reći još ovo: nisam se nadao da će moja razmišljanja doći na glavne dnevnike danas u hrvatskim nacionalnim televizijama. Naime, mislio sam da je fb komunikacija koja nije medijska, dapače da oni koji preuzimaju opojedina sobna razmišljanja na fb bez odobrenja njihovih vlasnika zapravo kršenje privatnosti. A mene nitko nije pitao dopuštam li da se to upotrijebi. Imao sam popodne dva poziva iz dviju televizija i nisam pristao ništa reći, dapače, odgovorio sam: to ne želim da bude u medijima, ja sam to napisao kao vlastito razmišljanje na svom osobnom fb-statusu.

Budući da me mnogi čitatelji, koje ja niti ne poznajem niti imam što reći na njihova mišljenja koja poštujem, premda se ne moram s njima slagati, veoma ružno vrijeđali danas svojim porukama i objavama na fb, odlučio sam zatvoriti svoj fb.

"Milanović je stari lisac, lopina i prevarant, a Petrov naivčina i zapravo - izdajica" - napisao je prije dva dana na svom Facebook profilu biskup Vlado Košić.

Oglasio se nakon što je pregovore napustio šef HDZ-a Tomislav Karamarko.

"Sviđa mi se da je Karamarko na kraju odbio u tome sudjelovati, a potez Milanovića ne čudi jer komunisti uvijek lažu i njima laž i prijetvornost ništa ne znači", piše biskup Košić.

Priznaje kako se nije nadao da će Petrov tako nasjesti i Most odvesti u ralje komunista i pokazati se da nije most nego mostobran za spašavanje SDP-a.

elim izraziti i svoje razoaranje Mostom, koje gledam svaki dan na daljinovidnici, sluam njihove teze, zahtjeve i...

Posted by Vlado Košić on Sunday, 20 December 2015

Izljev srdžbe biskupa tu nije stao, pa je dva sata nakon ovog posta objavio i sljedeće: 'Živio Zoran, novi hrvatski kralj! Živio Božo, nova dvorska kraljevska...(dodajte sami)!'

U ove ve none sate, nakon molitve i uranjanja u otajstvo Bojeg dolaska na zemlju, opet mi dolaze svjetovne misli,...

Posted by Vlado Košić on Sunday, 20 December 2015
Kopirati
Drag cursor here to close