Suradnja

BiH zahvalna hrvatskom MUP-u zbog donacije opreme

Rezultati u poboljšanju suradnje između ostalog i rezultat su sastanka ministra unutarnjih poslova Hrvatske Davora Božinovića i ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radončića
Vijesti / Flash | 13. 02. 2020. u 17:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom odluke Vlade Hrvatske da uputi pomoć od pet termovizijskih kamera i 198 kompleta policijske opreme za policijske snage u Bosni i Hercegovini, Ministarstvo sigurnosti BiH izražava zahvalnost na ovoj gesti, priopćeno je u četvrtak iz Ministarstva.

Ministarstvo sigurnosti BiH, navode, duboko vjeruje da je širenje međudržavne suradnje u oblasti sigurnosti i veoma važna uloga Hrvatska kao zemlje predsjedavajuće Vijeća Europske unije,  predstavlja benefite i za našu zemlju.

Rezultati u poboljšanju suradnje između ostalog i rezultat su sastanka ministra unutarnjih poslova Hrvatske Davora Božinovića i ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radončića održanog prošli tjedan u Zagrebu.

Na bazi njihovog dogovora, u četvrtak su u Sarajevu održani sastanci kojem su nazočili direktori Granične policije BiH, Službe za poslove sa strancima i SIPA-e, kada su vođeni sveobuhvatni razgovori sa njihovim policijskim kolegama iz Republike Hrvatske, priopćeno je iz Ministarstva sigurnosti BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close