Vijeće ministara

BiH vraća svoje državljane na rad u Armeniju

Odlazak će biti organiziran u petak, 15. 5. 2020. godine, međunarodnim zrakoplovnim letom na relaciji Banja Luka - Armenija.
Vijesti / Flash | 13. 05. 2020. u 16:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće ministara BiH je, na prijedlog Ministarstva sigurnosti, donio Odluku o odobravanju privremenog otvaranja međunarodnog graničnog prelaza u zrakoplovnom prometu za promet putnika – Aerodrom Banja Luka, radi odlaska državljana Bosne i Hercegovine na rad u Republiku Armeniju.

Odlazak će biti organiziran u petak, 15. 5. 2020. godine, međunarodnim zrakoplovnim letom na relaciji Banja Luka - Armenija. Popis putnika će biti dostavljen nadležnim organima BiH prije polijetanja aviona.

Do polijetanja aviona sa međunarodnog aerodroma u Banjoj Luci, putnici su obavezni pridržavati se i poštovati sva uputstva i naredbe nadležnih organa Bosne i Hercegovine (graničnih, epidemioloških i zdravstvenih službi).

Za realizaciju ove odluke zaduženi su Granična policija BiH, nadležne entitetske epidemiološke i zdravstvene službe i Aerodromi Republike Srpske a.d. Banja Luka, priopćeno je iz Vijeća ministara.

Kopirati
Drag cursor here to close