12. svibanj

Bešlićeva čestitka medicinskim sestrama

''Želim Vam također što veće poštovanje Vašeg rada, kao jedne od najplemenitijih profesija na svijetu. Posebnu zahvalnost izražavamo medicinskim sestrama i tehničarima u Mostaru u obavljaju svojih svakodnevnih aktivnosti"
Vijesti / Flash | 12. 05. 2020. u 11:27 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić uputio je čestitku mostarskim medicinskim sestrama i tehničarima povodom Međunarodnog dana sestrinstva.

"Kao znak zahvalnosti za iskazanu svu Vašu humanost i nesebičnost koju svakodnevno pokazujete pomažući bolesnima, uime Grada Mostara i u svoje ime čestitam Međunarodni dan medicinskih sestara.

Želim Vam također što veće poštovanje Vašeg rada, kao jedne od najplemenitijih profesija na svijetu. Posebnu zahvalnost izražavamo medicinskim sestrama i tehničarima u Mostaru u obavljaju svojih svakodnevnih aktivnosti", navodi se u čestitki mostarskoga grdonačelnika.

Međunarodni dan sestrinstva 12. svibnja obilježava se širom svijeta u spomen na rođenje Florence Nightingale, utemeljiteljice moderne njege, koja je znala da samo znanje i vještina mogu pridonijeti poboljšanju zdravlja, priopćeno je iz Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close