Hercegovački forum

Andrej Nikolaidis u Mostaru: Nacionalizam kao alibi za privatizaciju javnih resursa

Vijesti / Flash | 11. 08. 2017. u 12:37 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga "Hercegovački forum" organizira 13. kolovoza u Mostaru prvu sesiju "Nacionalizam kao alibi za privatizaciju javnih resursa" čiji će gost uvodničar biti Andrej Nikolaidis.

Tim povodom 13. kolovoza u 12:30 sati u hotelu "Bristol" u Mostaru, održat će se i konferencija za novinare.

Osnivači projekta "Hercegovački forum", tvrde da on pretendira prerasti u ozbiljnu platformu iz koje će izrasti nove ideje, projekti, zakoni i strategije.

Predsjednik Udruge, bivši veleposlanik BiH u Crnoj Gori i pri Misiji NATO-a u Bruxelesu Branimir Jukić kaže kako je osnovna ideja projekta dobiti institucionalni okvir u Hercegovini kao platforme za promoviranje ideja koje nisu isključivo ponavljanje ideja i koje su već stotinu puta prožvakane i potpuno nerealne za ostvarivanje u okolnostima kakve vladaju u BiH.

U pravilu, tvrdi on, osim pojedinaca ne mogu se čuti nikakvi disonantni tonovi te ispada kako 'južno od Ivana' postoji isključivo jednoumlje o suštinskom pitanjima o uređenju BiH i sl.

''Hercegovački forum je Udruga građana koja će okupiti već etablirane javne osobe, novinare, diplomate i neovisne intelektualce koji će na novi način promišljati i pokušati dati odgovore na izazove pred kojima stoji bosanskohercegovačko društvo'', najavio je Jukić.

Kopirati
Drag cursor here to close