Unatoč priči o susretu s njim

Ana Bavrka tvrdi da ne poznaje nikakvog Solaka

Svi plasirani navodi plod beskrupulozne zloupotrebe mene kao javne osobe koju dovodite u neprimjeren kontekst plasirajući neistinite informacije", navela je Bavrka
Vijesti / Flash | 08. 06. 2020. u 17:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ana Bavrka, atraktivna TV voditeljica čije se ime, kao stručne osobe u firmi "Srebrena malina", dovodilo u vezu s aferom "Respiratori", reagirala je na tekst objavljen na portalu Avaza povodom informacije da je u subotu u Mostaru predala ruksak s nepoznatim sadržajem Fahrudinu Solaku, jednom od ključnih imena u ovoj aferi.

Bavrka u dopisu Dnevnom avazu tvrdi kako tog dana nije bila u Mostaru.

"Ja sam dana, 6. lipnja, bila u Novom Travniku, na Svetoj Krizmi mog brata, gdje sam provela cijeli dan. Također, napominjem da ne poznajem osobno gospodina Solaka pa su tako svi plasirani navodi plod beskrupulozne zloupotrebe mene kao javne osobe koju dovodite u neprimjeren kontekst plasirajući neistinite informacije", navela je Bavrka u dopisu sarajevskom listu.

Bavrka je po profesiji diplomirani inženjer radiološke tehnologije, a diplomu je stekla na Fakultetu zdravstvenih studija u Mostaru. Nju je, naime, vlasnik firme "Srebrena malina“ Fikret Hodžić angažirao kao stručnu osobu kako bi firma mogla dobiti dozvolu za uvoz medicinske opreme.

Kako su potvrdili izvori "Avaza", Bavrka je u subotu viđena kako suspendiranom direktoru Federalne uprave civilne zaštite Fahrudinu Solaku u Mostaru predaje ruksak i odlazi. On je osumnjičen u predmetu "Respiratori", zajedno s Fadilom Novalićem, federalnim premijerom, i Fikretom Hodžićem, vlasnikom ''Srebrene maline''.

Kopirati
Drag cursor here to close