Letve za Banja Luku

Aktivist PDP-a pokušao u autobus unijeti 41 letvu ''za fajt''

Vijesti / Flash | 14. 05. 2016. u 09:31 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Partija demokratskog progresa (PDP) s gnušanjem odbacuje tvrdnje iz policijskog izvještaja Centra javne sigurnosti Bijeljina u kojima se aktivisti PDP-a optužuju za pokušaj unošenja letvi u autobus koji je krenuo iz Bijeljine na prosvjed u Banja Luku, priopćeno je iz ove stranke.

''Nitko od aktivista PDP-a nije pokušao unijeti u autobus bilo što osim materijala za transparente i zastave, s kojima dolaze u Banja Luku'', navodi se u priopćenju.

Dežurni policajac je, kako ističu, sugerirao da se preostali, neiskorišteni materijal za transparente koji je automobilom dovezen do autobusa ne unosi u autobus, što nije ni urađeno.

''Policajac je naknadno, kad je autobus trebao krenuti, napravio zapisnik koji je pun zlonamjernih tvrdnji, uz netočan navod da je vođa puta Milenko Vićanović rekao da se letve nose 'za fajt' u Banja Luci. Uvjereni smo da se radi o pokušaju namjerne diskreditacije PDP-a'', navodi se u priopćenju.

Iz policije RS-a su ranije priopćili da su policijski službenici CJBG Bijeljina jutros spriječili osobu čiji su inicijali V.M. da u autobus, koji je aktiviste PDP-a trebao prevesti u Banja Luku na prosvjede, unese 41 letvu dužine 80 centimetara.

Osoba V.M. je prilikom unošenja letvi u autobus policijskom službeniku reklo da ih nosi "za fajta".

Ta je osoba pozvana na razgovor u policijsku stanicu, te je o događaju upoznat dežurni tužiltelj nadležnog tužiteljstva.

Kopirati
Drag cursor here to close