Prosječan seks

Ako se pitaju žene - Koliko dugo trebaju muškarci izdržati za vrijeme seksa

Žene bi najradije provele prosječno 25 minuta i 51 sekundu u akciji
Vijesti / Flash | 05. 04. 2019. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portal za spajanje parova „Saucy Dates“ pitao je 3.836 žena i muškaraca iz pet zemalja (SAD-a, Kanade, Velike Britanije, Australije i Indije), koliko bi prosječno trebao trajati seks.

Rezultati su sljedeći: ispalo je da bi žene najradije provele prosječno 25 minuta i 51 sekundu u akciji – kako bi potpuno došle na svoje. Kod muškaraca je idealno vrijeme jedva nešto malo drugačije. Naime, ispalo je da priželjkuju 25 minuta i 43 sekunde – tek 8 sekundi manje od žena!

Puno dalje od idealnih vrijednosti

Međutim, željeno vrijeme se znatno razlikuje od realnoga – kad je riječ o prosječnoj seksualnoj izdržljivosti. Prema istraživanju spomenutog portala, najizdržljiviji su u krevetu muškarci u dobi od 31 godine.

U SAD-u to iznosi 17 minuta i 5 sekundi u prosjeku. Zatim slijede Kanađani sa okruglih 17 minuta, potom Britanci sa 16 minuta i 58 sekundi te Australci sa 16 minuta i 34 sekunde. S godinama na svoje dolaze Indijci. U dobnoj skupini 50-godišnjaka seks u Indiji traje 15 minuta i 15 sekundi – nešto dulje nego u svim ostalim zemljama, piše Miss zdrava.

Jasne dobne razlike

Ispitivanje je također pokazalo da je realna seksualna izdržljivost kod muškaraca ovisna o dobi. Prema tome ispada da muškarci u dobi između 28 i 33 godine mogu najduže. S početkom dvadesetih i nakon 33 godine je seksualna izdržljivost znatno manja. Ovo istraživanje nije otkrilo podatke za žene.

 

Kopirati
Drag cursor here to close