FUP

Uhićen državljanin Maroka osumnjičen za ubojstvo u Otesu

Glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžiabdić dodaje da je lociran i pronađen na lokalitetu kod Energoinvesta, područje Općine Ilidža.
Vijesti / Flash | 19. 11. 2020. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Državljanin Maroka za kojeg se pretpostavlja da je jedan od izvršitelja ubojstva u utorak u ilidžanskom naselju Otes je uhićen, potvrdila je medijima glasnogovornica Tužiteljstva Kantona Sarajevo Azra Bavčić.

Radi se o osobi čiju je fotografiju objavila policija, a za drugom dvojicom počinitelja još se traga.

Glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžiabdić dodaje da je lociran i pronađen na lokalitetu kod Energoinvesta, područje Općine Ilidža.

"Priveden je u službene prostorije Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Vrše se određene provjere i kriminalistička obrada ", dodaje Hadžiabdić.

Podsjetimo, jedna osoba ubijena je a dvije su teško ozljeđene u sukobu u jednom sarajevskom pregrađu a počitelji su vjerojatno migranti za kojima se traga.

/ Osumnjičenik za ubojstvo na Ilidži

Policija je potvdila kako je u sukobu u utorak u kasnim noćnim satima u naselju Otes ubijen 36-godišnji državljanin BiH inicijala J.B. a još dvije osobe zadobile su ozljede nanesene nožem.

Portal "Dnevnog avaza" objavio je kako je ubijeni mladić Jasmin Berović iz mjesta Hadžići u okolici Sarajeva.

Prema tvrdnjama izviora bliskog istrazi on je smrtno ozljeđen kada je pokušao obraniti brata kojega su napali migranti.

Incident se navodno dogodio u kafiću čiji je vlasnik brat ubijenoga. On se sukobio s migrantima koji su ušli u kafić i počeli stvarati probleme a nakon što ih nije uspio obuzdati pozvao je u pomoć brata.

"U jednom trenutku nastradali je okrenuo leđa te je izboden. U napadu je teško ozljeđen i njegov brat kojem se liječnici bore za život", kazao je neimenovani izvor.

 

Kopirati
Drag cursor here to close