Sastanak

Strane organizacije zainteresirane za zavod u Pazariću

Sastanak je organiziran u sklopu realizacije zaključka Vlade Federacije BiH o obavezi intenziviranja suradnje sa međunarodnim organizacijama
Vijesti / Flash | 27. 11. 2019. u 07:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom utorka je u prostorijama ministarstva rada i socijalne politike FBiH upriličen sastanak između zamjenika premijera i ministra rada i socijalne politike FBiH Veska Drljače i predstavnika međunarodnih organizacija, Hope and Homes for Children BiH, Save the Children i World Vision-a.

Glavna tema razgovora bile su aktivnosti koje je poduzelo ministarstvo rada i socijalne politike FBiH u vezi sa nedavnim događajima vezanim za Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić.

Sastanak je organiziran u sklopu realizacije zaključka Vlade Federacije BiH o obavezi intenziviranja suradnje sa međunarodnim organizacijama radi poduzimanja aktivnosti sa ciljem transformacije i jačanja kapaciteta ustanova socijalne zaštite u Federaciji BiH.

U sklopu sastanka ministar Drljača i predstavnici međunarodnih organizacija dogovorili su operativni plan stručnog jačanja uposlenika u Zavodu Pazarić kao i izradu plana transformacije navedene ustanove, navedeno je u priopćenju iz Ureda za informiranje ministarstva rada i socijalne politike FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close