Kraća bolest

Preminuo generalni konzul Srbije u Mostaru

Dužnost generalnog konzula u Mostaru obavljao je protekle tri godine. Prije službe u Mostaru, bio je konzul Srbije u Trstu.
Vijesti / Flash | 19. 10. 2017. u 22:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Generalni konzul Srbije u Mostaru Goran Stojković preminuo je nakon kraće bolesti u četvrtak u Beogradu, saznaje Srna.

Dužnost generalnog konzula u Mostaru obavljao je protekle tri godine. Prije službe u Mostaru, bio je konzul Srbije u Trstu.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram sućuti veleposlaniku Srbije u BiH Stanimiru Vukićeviću povodom smrti generalnog konzula Srbije u Mostaru Gorana Stojkovića i naveo da je njegova smrt veliki gubitak ne samo za obitelj i prijatelje, već i za srpsku diplomaciju.

"U ime građana Republike Srpske i svoje osobno ime izražavam Vam sućut i molim da izraze našeg suosjećanja prenesete i obitelji preminulog generalnog konzula Gorana Stojkovića", navodi se u telegramu sućuti.

Dodik je istaknuo da je sa velikim žaljenjem primio vijest o smrti generalnog konzula Srbije u Mostaru.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović uputio brzojav sućuti veleposlaniku Republike Srbije u BiH Stanimiru Vukićeviću u povodu smrti glavnog konzula Republike Srbije u Mostaru Gorana Stojkovića

''Cijenjena Ekscelencijo, poštovani gospodine Vukićević, sa žaljenjem sam primio vijest o iznenadnoj smrti Gorana Stojkovića, glavnog konzula Republike Srbije u Mostaru. Njegov prerani odlazak veliki je gubitak za sve nas koji smo ga poznavali. U ime Predsjedništva BiH i svoje osobno ime, Vama, obitelji preminuloga, i svim žiteljima Republike Srbije još jednom upućujem iskaze iskrene sućuti, napisao je Ćović u brzojavu sućuti.

Kopirati
Drag cursor here to close