Edin Zagorčić

Preminuo donedavni predsjednik GO SDP Mostar

Sahrana Zagorčića obavit će se na Gradskom groblju Sutina u ponedjeljak 12.8. u 18 sati.
Vijesti / Flash | 10. 08. 2019. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je u svojoj 52. godini života preminuo Edin Zagorčić, koji je do prije nekoliko dana obnašao dužnost predsjednika Gradskog odbora SDP Mostar.

Zagorčić je svoju funkciju predsjednika GO SDP Mostar obavljao do 25. srpnja kada je podnio ostavku, iz kako je tada naveo, više razloga.

Komemoracija će se održati u ponedjeljak, 12. kolovoza, u kongresnoj dvorani hotel Bristola sa početkom u 11,30 sati, a sahrana će se obaviti na Gradskom groblju Sutina istog dana u 18 sati. Također, osiguran je prijevoz autobusom koji polazi sa vrha Avenije, kreće se Bulevarom, preko Tekije, Titovom ulicom do Sutine.

Iz Udruženja antifašista i boraca Narodnooslobodilačkog rata (UABNOR) Mostar priopćili su kako je Zagorčić iza sebe ostavio ogromnu prazininu.

''Osvjedočeni antifašist i borac za Mostar tijekom cijelog svog života, od Odreda izviđača 'Gojko Vuković', snažnog angažmana u Udruženju antifašista i boraca NOR-a Mostar do sagorijevanja u borbi za pravednije društvo kroz četverogodišnje vođenje gradske organizacije SDP BiH Mostar, naš drug Fazla dao je snažan osobni pečat i iza sebe ostavio ogromnu prazninu'', navode.

Dodaju kako su izgubili velikog aktivistu koji je kontinuirano zračio optimizmom.

Kopirati
Drag cursor here to close