Pod kontrolom

Požar u Konjicu ugrozio kuće, zaustavljen i željeznički promet

"Za sada je stanje pod kontrolom. Vatrogasci su okružili vatru, te se radi na potpunom gašenju požara koji je zahvatio borovu šumu".
Vijesti / Flash | 29. 04. 2018. u 20:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju u popodnevnim satima u Konjicu je izbio požar većih razmjera koji je u jednom trenutku ugrozio i stambene objekte, rečeno je iz vatrogasne službe Konjic za Bljesak.info.

"Za sada je stanje pod kontrolom. Vatrogasci su okružili vatru, te se radi na potpunom gašenju požara koji je zahvatio borovu šumu. Tijekom dana ugroženo je bilo nekoliko kuća, međutim uz velike napore vatrogasaca i mještana one su obranjene i žrtava nije bilo.

Također, kompletan željeznički promet je trenutno u prekidu, jer vatrogasci upravo preko pruge rade na tome da ugase požar", navedeno je u izjavi za Bljesak.info iz vatrogasne postrojbe Konjic. Naknadno će biti utvrđeno što je uzrokovalo izbijanje jednog od većih požara ove godine na području Konjica.

Na terenu su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Konjic, Civilne zaštite, radnici Šumarstva Prenj Konjic kao i radnici Uprave Šumarstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close