Pobacano cvijeće

Mostarska ''Partiza'': Cvijeće razbacano, ploče na sigurnom

Dio ploča, pošto je bio razbijen, je kompletiran, te su ih radnici komunalnih poduzeća pohranili na sigurno. Uređenje je obavljeno uz prisustvo službenika Policijske uprave Mostar.
Vijesti / Flash | 16. 02. 2018. u 16:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nepoznati počinitelj ili više njih je pobacao cvijeće koje je položeno prije dva dana na Partizanskom groblju u Mostaru.

Nova šteta nastala je u petak, kada su angažirani strojevi i ljudi Javnih poduzeća 'Komos' i 'Komunalno' kako bi se dio ovog kompleksa počistio, a uklonjene su i ploče koje su bile naslagane na hrpu kako bi se onemogućio prolaz.

Dio ploča, pošto je bio razbijen, je kompletiran, te su ih radnici komunalnih poduzeća pohranili na sigurno. Uređenje je obavljeno uz prisustvo službenika Policijske uprave Mostar.

"Na poziv Sergia Šotrića, predsjednika Odbora za podršku obnovi kompleksa Partizanskog spomen groblja u Mostaru, radnici komunalnih poduzeća danas su uklonili i na zaštićenu lokaciju pohranili kamene cvjetove sa imenima palih rodoljuba iz narodnooslobodilačkog rata 1941-1945. godine, koje su, za sad nepoznate osobe, u noći između 13. i 14. veljače ove godine u vandalskom nastaju razbacali ili polomili na prilaznim stazama spomeničkom kompleksu", navedeno je u priopćenju iz navedenog odbora.

Tijekom subote očekuje se dolazak brojnih izaslanstava na Partizansko spomen groblje kako bi se položilo cvijeće i odala počast, a sve u okviru obilježavanja 14. veljače, Dana oslobođenja Mostara od fašista.

Kopirati
Drag cursor here to close