Pandemija

Mostar: Ministar Bevanda u samoizolaciji

"Ova činjenica neće utjecati na funkcioniranje Ministarstva u cjelini, jer će ministar obavljati svoje poslove putem telefona i video-linka, kako je to već bila uobičajena praksa u vrijeme proglašenja stanja epidemije u Federaciji BiH", priopćeno je.
Vijesti / Flash | 20. 07. 2020. u 10:45 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Zbog izravnih kontakata sa osobom pozitivnom na COVID-19, cijenimo potrebitim informirati javnost da se ministar MUP-a HNŽ/K, Slađan Bevanda, nalazi u 14-dnevnoj samoizolaciji, počevši od 17.07.2020. godine.

Ova činjenica neće utjecati na funkcioniranje Ministarstva u cjelini, jer će ministar obavljati svoje poslove putem telefona i video-linka, kako je to već bila uobičajena praksa u vrijeme proglašenja stanja epidemije u Federaciji BiH", priopćeno je iz MUP HNŽ-a.

Podsjetimo, u HNŽ-u je niz političara obolio od koronavirusa, među njima županijski premijer Nevenko Herceg, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Donko Jović, predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović, te bivša zastupnica HDZ-a 1990 u Parlamentu Bosne i Hercegovine Diana Zelenika. 

Neslužbeno, jedna svadba u Mostaru pokazala se kao žarište korone.

Svi novooboljeli epidemiološki su obrađeni, a njihovi kontakti se obrađuju.

Kopirati
Drag cursor here to close