Teške optužbe

Mamić: Novac za suce sam predao u Širokom Brijegu

Mamić nastavlja iznositi optužbe i detalje koruptivnih radnji
Vijesti / Flash | 18. 03. 2021. u 12:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije tri dana u Mostaru, Zdravko Mamić je iznio teške optužbe na račun sudaca Županijskog suda u Osijeku. Danas je na službenoj facebook stranici "Zdravko Mamić"  objavljena fotografija sa likom Ante Kvesića, na kojoj stoji da je čovjek od povjerenja predsjednika suda u Osijeku, Zvonka Vrbana, koji je po navodima Zdravka Mamića primio 50 000 eura preko Vekića za nepotvrđivanje optužnice, te nekoliko puta po više tisuća eura za donošenje odluke za vraćanje jamčevine. Sve se odigravalo u hotelu Park u Širokom Brijegu.

Tekst ispod fotografije prenosimo u cijelosti:

TKO MI TO TAMO SUDI / PRVI DIO

Osim što im je tenis omiljeni sport jer u igri parova mogu vidjeti četiri reketa istovremeno, suci koje sam spomenuo imaju i druge hobije. Recimo sudac Županijskog suda u Osijeku Ante Kvesić tako je na primjer 2011. svoju suprugu u samo 24 sata smjestio bez dijagnoze u ludnicu, o čemu su svi portali koji su o tome pisali uklonili članke. Trag možete pronaći na https://bit.ly/38U1G8t . Kada ne igra tenis i ne zlostavlja vlastitu ženu ima vremena i za ljubavnice, tako je sa službenog mobitela sudac svojoj ljubavnici slao lascivne poruke tipa „Da li imaš vremena za s*x s nogu“, o čemu su također nestali tragovi. Državnom sudbenom vijeću u kojem su mu prijatelji tu ništa nije bilo neobično, kao što im nije bio neobičan ni slučaj u kojem se pred svjedocima tukao sa tadašnjim predsjednikom suda Rašićem, dok je u kafiću ošamario odvjetnika o čemu možete čitati na https://bit.ly/3lqnQ7o . Ovaj moralni bedem hrvatskog pravosuđa čije je fotografije kao javne osobe nemoguće pronaći na internetu od mene je dobio u nekoliko navrata preko 55 000 eura, te se susreo u hotelu Park u Širokom Brijegu!"

Kraj ovoga objavio je i fotografiju cipela Louise Vuittone koje je navodno kupio Zvonku Vekiću za vrijeme izleta u Dubai.

"Suci koje spominjem teško žive, osim što neki mjesečno štede cijelu plaću i pozajmnice za auto od 180 000 kuna vraćaju brzo i u cijelosti, reket i plaća im nisu dovoljni za kupovinu cipela. Zbog toga sam u shoppingu u Dubaiju, u koji sam vodio Vekića, njegovu prijateljicu Natašu i njenu kćer Enu, sucu kupio upravo ove Louis Vuitton cipele koje se nalaze na fotografiji, zanima me nosi li ih ili su spremljene na sigurno? Što vi mislite?" napisao je Mamić.

Kopirati
Drag cursor here to close