Pogledajte atmosferu

Kamere 'Slučajeva X' na ulicama Mostara

U suradnji s policijom u ovoj emisiji stalno ukazuju na svijest vozača o potrebi opreza na ulici.
Vijesti / Flash | 27. 05. 2019. u 00:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklih dana na Palama su vršene pojačane policijske aktivnosti, a kamere Hayat tv (emisije 'Slučajevi X'), između ostalog zabilježile su i uhićenja.

Ekipa 'Slučajeva X' u subotu navečer je bila i u Mostaru gdje je vladala prava ludnica. Navijači su dočekali svoje ljubimce na ulazu u grad i priredili im feštu kakvu će još dugo pamtiti. Sa druge strane na ulicama Mostara bile su raspoređene policijske snage kako ne bi eventualno došlo do kontakta navijača Veleža i navijača Zrinjskog koji su se u subotu navečer vraćali s gostovanja.

U suradnji s policijom u ovoj emisiji stalno ukazuju na svijest vozača o potrebi opreza na ulici. Pojedini vozači u alkoholiziranom stanju često donose nerazumne odluke, sjedaju za volan, ugrožavaju svoje i živote drugih sudionika u prometu.

Video: Emisija Slučajeva X emitirana 26.5.

Jedan od takvih vozača bio je Dario Prodanović iz Prnjavora. Kobnog dana Dario je imao dva slavlja. Nije ni slutio da će nakon toga biti ugašena dva mlada života, a da njegov život nikada više neće biti isti. On je prije nekoliko godina vozeći automobil na području Prnjavora, doživio prometnu nesreću gdje se sudario sa drugim vozilom u kojemu su poginula dva mladića. Prodanović je bio pod utjecajem alkohola za upravljačem svog vozila.

Dario se danas nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u KPZ-u Istočno Sarajevo, poznatijim kao zatvor Kula, gdje je za 'Slučajeve X' ispričao svoju priču koja, kako kaže, treba biti svima opomena.

Kopirati
Drag cursor here to close