Let JU374

Incident s 'bombom' na ukrcavanju na let Beograd - Zurich

TV Pink je prethodno javila da je na letu Air Serbie za Zurich, jedan od putnika po ulasku u zrakoplov viknuo da je u zrakoplovu bomba.
Vijesti / Flash | 05. 01. 2019. u 21:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Beogradska zračna luka

Na ukrcavanju na let JU374 od Beograda do Zuricha, večeras je putnik izazvao "pokretanje sigurnosne procedure", zbog čega je iskrcan u zračnu luku "Nikola Tesla", priopćila je Air Serbia.

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova poduzeli su mjere iz svoje nadležnosti, a zrakoplov je po završetku svih sigurnosnih provjera, sa zakašnjenjem od 40 minuta, poletio za Zurich, navodi se u priopćenju.

Air Serbia ističe da je postupila u skladu s pravilima kojima se osigurava da sigurnost putnika i članova posade bude na prvom mjestu.

TV Pink je prethodno javila da je na letu Air Serbie za Zurich, jedan od putnika po ulasku u zrakoplov viknuo da je u zrakoplovu bomba.

Kako se tvrdi, odmah je utvrđeno da je sedmogodišnje dijete viknulo "bomba", što je u prolazu čula jedna od stjuardesa, pa su odlukom nadležnih organa putnici ostali u zrakoplovu.

Sedmogodišnji dječak bio je u pratnji oca V.J. (33) iz Beograda, a kapetan zrakoplova odlučio je da otac i sin budu skinuti s leta, navela je TV Pink.

Kopirati
Drag cursor here to close