Poziv članovima

Uskoro nove članske iskaznice za članove HVIDRA-e

Članovi Udruge HVIDRA Grada Mostara, pozvani su da dostave dokumentaciju za nove članske iskaznice
Vijesti / Flash | 02. 06. 2021. u 10:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga HVIDRA Grada Mostara uskoro će svojim članovima osigurati nove članske iskaznice.

''Pozivaju se članovi da zbog izrade novih članskih iskaznica dostave kopiju novog revizionog drugostupanjskog rješenja, kopiju nalaza i mišljenja te jednu fotografiju dimenzije 2,5 X 3 cm'', navodi se u priopćenju udruge.

Članovi potrebnu dokumentaciju mogu dostaviti svakim radnim danom u prostorije Udruge u Ulici kralja Tomislava 29., u razdoblju od 8 do 10 sati.

Podsjetimo, na posljednjoj sjednici Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije  usvojen je Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o dopunskim pravima branitelja i članova njihovih obitelji u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, koji trebaju osigurati tehničke popravke Zakona iz 2018. godine i uvođenje egzistencijalne naknade za branitelje koji su napunili 55 i 56 godina.

''Imamo osiguran novac i branitelji će imati pravo na egzistencijalnu naknadu koja je pet maraka po mjesecu provedenom u ratu, odnosno maksimalni iznos bi trebao biti oko 270 KM, dok je Federalni prosjek oko 210 KM'', kazao je ministar za pitanja branitelja Oliver Soldo uoči sjednice.

Kopirati
Drag cursor here to close