Priveden u Policiju

Bivši vaterpolist spolno uznemiravao Nevesinjke

Naime, Policijskoj postaji Nevesinje je istog dana prijavljeno da je muškarac 7. rujna, u haustoru jedne zgrade, spolno uznemiravao jednu žensku osobu.
Vijesti / Flash | 09. 09. 2019. u 10:29 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Nevesinju u nedjelju je uhitila osobu inicijala M.Č. iz Beograda, za koju postoji sumnja da je počinila kazneno djelo 'Spolno uznemiravanje'.

Naime, Policijskoj postaji Nevesinje je istog dana prijavljeno da je muškarac 7. rujna, u haustoru jedne zgrade, spolno uznemiravao jednu žensku osobu.

Tijekom rada na terenu došli su do saznanja da je ista osoba tijekom 6. i 7. rujna, na različite načine spolno uznemiravala više ženskih osoba, potvrđeno je iz Policijske uprave Trebinje.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Trebinje, a nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta, protiv lica M.Č. bit će dostavljen izvještaj za počinjeno kazneno djelo.

'Dnevni avaz' navodi da je navedena kaznena djela počinio bivši vaterpolist Crvene zvezde Miljan Č.

Bivši vaterpolista Crvene zvezde i Partizana Miljan Č. (34) iz Beograda je početkom 2016. godine u Višem sudu u Beogradu osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja L. R. u rujnu 2014.

Kako je sudsko vijeće utvrdilo, on je ženu koja je došla čistiti silovao u svom stanu. Miljan Č. je oslobođen optužbi da je pokušao silovati M. M. u Banjičkoj šumi, pisao je Telegraf.

Više tužiteljstvo u završnoj riječi zatražilo je od suda da Miljana Č. osudi na 15 godina zatvora, tvrdeći da prikupljeni dokazi ukazuju kako je seksualno napastvovao dvije Beograđanke.

Kopirati
Drag cursor here to close