Lažno predstavljanje

AMUS upozorio ugostitelje na prevaranta: Ne plaćajte mu naknadu!

"Upozoravamo Vas da ne sklapate bilo kakve ugovore, niti da u gotovini plaćate autorsku glazbenu naknadu, Igoru Kučinoviću, ukoliko dođe u Vaš ugostiteljski objekat".
Vijesti / Flash | 31. 01. 2018. u 15:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Asocijacija kompozitora muzičkih stvaralaca (AMUS) medijima je poslala priopćenje u kojem upozorava ugostitelje na lažno predstavljanje osobe koja se zove Igor Kučinović. Upozorenje prenosimo u cijelosti.

"Poštovani ugostitelji,

upozoravamo Vas da ne sklapate bilo kakve ugovore, niti da u gotovini plaćate autorsku glazbenu naknadu, Igoru Kučinoviću, ukoliko dođe u Vaš ugostiteljski objekat.

Prema novim saznanjima dobivenim od ugostitelja, Igor Kučinović, protiv kojeg je podnesena kaznena prijava Županijskom tužiteljstvu, i dalje vrši naplaćivanje autorske glazbene naknade u gotovini, lažno se predstavljajući i koristeći krivotvoreni pečat i potpis generalne direktorice Stručne službe AMUS-a.

O svim novim dokazima prikupljenim od ugostitelja, AMUS je upoznao nadležno tužiteljstvo, policiju i SIPA-u, a ukoliko se navedena osoba pojavi u Vašem ugostiteljskom objektu sa ciljem naplate autorske glazbene naknade, molimo Vas da o tome odmah obavijestite najbližu policijsku postaju", navodi se u dopisu iz AMUS-a.

Kopirati
Drag cursor here to close