U proteklih šest dana

ŽZH: U 13 prometnih nesreća ozlijeđene četiri osobe

U proteklih šest dana na području ŽZH dogodilo se 13 prometnih nesreća, evidentirana su dva kaznena djela te dva narušavanja javnog reda i mira
Vijesti / Crna Kronika | 06. 11. 2017. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MUP Županije Zapadnohercegovačke objavio je u ponedjeljak ujutro u biltenu ''Halo 122'' informacije o prometnim nesrećama i kaznenim djelima koji su evidentirani u proteklih šest dana s obzirom da su 1., 2. i 3. studenog bili neradni dani u ŽZH, a vikendi su ionako neradni.

Tako se u šest dana dogodilo 13 prometnih nesreća od kojih su tri bile s većom materijalnom štetom, a ostalih deset s manjom. Ukupno su u nesrećama ozlijeđene četiri osobe.

Što se tiče kaznenih djela, u proteklih šest dana evidentirana su dva i to jedno iz oblasit kaznenih djela protiv zdravlja ljudi Kaznenog zakona Federacije BiH i drugo kazneno djelo iz oblasti imovinskog kriminaliteta KZ FBiH. ''Policijski službenici poduzimaju operativno-taktičke mjere i radnje'', navode iz MUP-a ŽZH.

Također, evidentirana su dva narušavanja javnog reda i mira. ''Protiv počinitelja su poduzete odgovarajuće zakonske mjere i radnje iz oblasti Zakona o JRiM-a''.

Kopirati
Drag cursor here to close