Sjednica u Širokom Brijegu

Županijski stožer civilne zaštite ŽZH usvojio zaključak o dodjeli priznanja

Stožer je usvojio Izvješće o radu za 2018. godinu i Program aktivnosti Županijskog stožera civilne zaštite za 2019. godinu.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 02. 2019. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu, pod predsjedanjem zapovjednika Županijskog stožera civilne zaštite Zdenka Ćosića, u četvrtak je održana druga sjednica Županijskog stožera civilne zaštite. Na sjednici su nazočili svi članovi Stožera.

Nakon usvajanja Zapisnika s prve sjednice Županijskog stožera civilne zaštite, Stožer je razmatrao i usvojio Poslovnik o radu Županijskog stožera civilne zaštite.

Usvojeno je nekoliko odluka neophodnih za rad i funkcioniranje županijskih žurnih službi Stožera te Operativnog centra i ostalih struktura civilne zaštite.

Jednoglasno je usvojen Zaključak o davanju mišljenja na Izvješće o korištenju sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća u 2018. godini, koje će biti dostavljeno Vladi Županije Zapadnohercegovačke na usvajanje.

Donesen je Zaključak o dodjeli priznanja civilne zaštite za naročito uspješan rad i zasluge iz područja zaštite i spašavanja zaslužnim pojedincima, pravnim osobama, udrugama građana, stožerima, postrojbama, povjerenicima civilne zaštite i službama zaštite i spašavanja.

Stožer je usvojio Izvješće o radu za 2018. godinu i Program aktivnosti Županijskog stožera civilne zaštite za 2019. godinu

Kopirati
Drag cursor here to close