Istraga

Zrakoplovna misterija u Mianmaru

Vijesti / Crna Kronika | 28. 10. 2016. u 11:07 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlasti Mianmara prekinule su istragu povodom nepotvrđenih izvještaja o zrakoplovu koji se srušio u more kod zapadne obale zemlje, rekao je viši dužnosnik Ministarstva za civilnu avijaciju.

Osoblje Ministarstva na otoku Manaung poslano je u područje u kojem je prijavljen nestanak aviona, ali nisu pronašli dokaze da se nesreća dogodila, rekao je dužnosnik Tin Maung Ni.

Ministarstvo nije primilo nikakve izvještaje o nestalom avionu iz kompanija čiji avioni lete u zračnom prostoru Mianmara.

''Prema onome što smo do sada čuli od osoblja Ministarstva na otoku Manaung, tamo je sve uobičajeno, tako da ne radimo ništa", rekao je Tin Maung Ni.

Ovaj dužnosnik je ranije rekao Reutersu da se neidentificirana letjelica srušila u more kod zapadne obale zemlje i da vlasti pokušavaju da je lociraju. Šef policije Manaunga rekao je da je temeljito provjerio izvještaje o palom avionu i da nije našao ništa što bi podržalo tu tvrdnju.

Mint Kjau, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova, odbacio je tvrdnje da se srušio avion srušio u more, nakon provjere sa Ministarstvom prometa i komunikacija, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close