Zapaljenje prtljage?

Zrakoplov Air Srbije prisilno sletio na Cipar

B92 i Tanjug su prenijeli da su putnici na tom letu rekli da je zrakoplov morao sletjeti zbog dima. Nagađa se da se zapalio dio za prtljagu.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 09. 2018. u 08:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Bljesak.info

Zrakoplov Air Srbije na letu Beograd-Hurgada prinudno je sletio na Cipar, a kompanija je javila da je letjelica preusmjerena iz tehničkih razloga i zbog mjera predostrožnosti.

"Air Srbija žali zbog neprijatnosti i čini sve što je u njenoj moći da osigura da se let nastavi što je moguće prije. Gostima je posluženo osvježenje. Povratni let JU7211 iz Hurgade do Beograda kasnit će sedam i pol sati, a gosti su obaviješteni o kašnjenju. Air Srbija čini sve da svede potencijalne neprijatnosti po goste na najmanju moguću mjeru. Sigurnost naših gostiju i članova posade su najvažniji prioritet za Air Srbiju", piše u priopćenju, koje prenosi Blic.

B92 i Tanjug su prenijeli da su putnici na tom letu rekli da je zrakoplov morao sletjeti zbog dima. Nagađa se da se zapalio dio za prtljagu.

Ciparski mediji naveli su da je evakuirano 143 putnika i šest članova posade. Ranije je, kako prenose, policija javila da je zrakoplov iz Beograda zatražio dozvolu za sletanje u Pafos zbog protivpožarnog alarma koji se aktivirao.

Kopirati
Drag cursor here to close