Široki Brijeg

Zbog nereda na Pecari privedeno sedam osoba

Protiv svih počinitelja su poduzete odgovarajuće zakonske mjere i radnje.
Vijesti / Crna Kronika | 27. 02. 2019. u 12:40 Bljesak.info
Kopirati
Foto: Bljesak.info / stadion Pecara

Ukupno je sedam osoba privedeno zbog raznih prekršaja prije, za vrijeme i nakon utakmice Širokog Brijega i Zrinjskog koja je odigrana u nedjelju navečer na stadionu Pecara u Širokom Brijegu, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prije utakmice slobode su lišena dva muškarca, jedan iz Širokog Brijega i jedan iz Mostara zbog narušavanja javnog reda i mira u alkoholiziranom stanju'', izjavio je za Bljesak.info Dražen Bošnjak, glasnogovornik Uprave policije MUP-a ŽZH.

''U nedjelju od 19:00 do 20:00 sati slobode su lišene još tri muške osobe zbog vrijeđanja službene osobe, odbijanja zapovijedi i izazivanja nereda na nogometnoj utakmici od kojih je jedan bio pod utjecajem alkohola.

Pregledom snimki nadzornih kamera na stadionu Pecara, u ponedjeljak u 8:45 sati u prostorije Policijske uprave Široki Brijeg privedena je još jedna muška osoba iz Širokog Brijega zbog narušavanja javnog reda i mira dok je u utorak zbog paljenja i bacanja baklje u teren priveden još jedan muškarac iz Širokog Brijega'', kazao nam je glasnogovornik Bošnjak.

Protiv svih počinitelja su poduzete odgovarajuće zakonske mjere i radnje iz oblasti Zakona o javnog redu i miru te Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

Kopirati