KPZ Zenica

Zatvorenik koji je uhićen kod Žepča objesio se u ćeliji

Avdulahi je omču napravio od plahte koju je razrezao i vezao je za prozor u ćeliji.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 12. 2020. u 16:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Osuđenik Armin Avdulahi (28) iz Maglaja koji je uhićen u akciji MUP-a ZDK kod Žepča, objesio se sinoć u ćeliji zeničkog zavora", potvrdio je za "Avaz" Redžo Kahrić, direktor KPZ-a Zenica.

Kahrić je pojasnio da je stražar čuo da se nešto događa u ćeliji u kojoj je bio Avdulahi. Kada su otvorili vrata osuđenik se već objesio. Dvojica stražara skinuli su ga i pokušali da ga spase, ali u tome nisu uspjeli. Medicinska služba u KPZ-u pokušala je da ga reanimira, ali ni oni nisu uspjeli.

Pozvana je Hitna pomoć čiji su liječnici konstatirali smrt. Obaviještena je i policija koja je zajedno s dežurnim tužiteljem obavila očevid u KPZ-u.

Avdulahi je omču napravio od plahte koju je razrezao i vezao je za prozor u ćeliji.

"On je kod nas došao 2020. godine. Imao više kaznenih djela. Za nedozvoljeno držanje oružja osuđen je na tri mjeseca, zbog droge na tri mjeseca, ugrožavanja sigurnosti tri mjeseca pa opet za drogu je bio osuđen na godinu i tri mjeseca te napad na službenu osobu na godina i šest mjeseci. I Općinski sud u Zavidovićima nakon svih tih kaznenih djela, pušta ga na prekid kazne od 4. rujan do 4. listopada. Poslije je bio u bijegu nakon čega je ovih dana uhićen i napravio je više kaznenih djela. Kod nas je trebao biti do 6. kolovoza 2023. godine,kazao je direktor Kahrić dodavši da Avdulahi kad je vraćen u zatvor nije pokazivao nikakve znakove da bi mogao nešto tako da uradi.

Kopirati
Drag cursor here to close