Banja Luka

Zastupnica uhićena zbog prometnog prekršaja i vrijeđanja policajca

Zorka Andrić je ometala i spriječavala izvršenje službene radnje radnika banjalučke ''pauk službe'' te oglušila se na zakonito izdanu naredbu i tom prilikom narušila javni red i mir i vrijeđala policajca.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 10. 2018. u 19:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz banjalučke policije su potvrdili da je zastupnica NDP-a Zorka Andrić (1961.) uhićena u srijedu zbog više počinjenih prekršaja.

''Prilikom poduzimanja mjera i radnji na premještanju nepropisno parkiranog vozila, Z.A. je ometala i spriječavala izvršenje službene radnje radnika banjalučke Gradske uprave, Odjela za promet (''pauk službe'') te oglušila se na zakonito izdanu naredbu i tom prilikom narušila javni red i mir i bezobzirnim ponašanjem i vrijeđanjem policijskih službenika, zbog čega je uhićena'', priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka, uz navođenje inicijala privedene osobe.

Uručen joj je prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske, kao Zakona o osnovama sigurnosti prometa na cestama u BiH, nakon čega je puštena iz službenih prostorija.

Kopirati
Drag cursor here to close