U popodnevnim satima

Zastava BiH zapaljena u središtu Prozor-Rame

Vijesti / Crna Kronika | 06. 08. 2021. u 20:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nepoznata osoba ili više njih u središtu Prozora-Rame zapalili su zastavu BiH koja je bila izvješena na prostorijama Udruženja nevinih žrtava rata "Crni vrh", a koje se nalazi u ulici Kralja Tomislava.

Ovu informaciju je za "Avaz" potvrdio predsjednik Udruženja Osman Šabić, kazavši kako se taj čin dogodio, najvjerojatnije, između 09:00 i 13:00 sati.

"U devet sam izašao iz prostorija Udruženja i zastava je bila izvješena na mjestu na kojem se stalno nalazi. U 13:00 sati sam obaviješten da je zastava zapaljena i odmah sam slučaj prijavio policiji. Bili su na mjestu događaja, uradili su očevid i iskreno se nadam da će brzo otkriti one koji su ovo uradili, posebno, što se sve odigralo usred dana u glavnoj ulici u gradu. Netko je ovo morao vidjeti jer zastava se nalazila na visini od nekih šest do sedam metara i ipak je trebalo vremena da se to uradi. Nije mi jasno zbog čega nekome smeta državna zastava", kazao je Šabić.

Nedaleko od prostorija Udruženja su i uredi Islamske zajednice i još nekih udruženja, a u blizini su i prostorije stranke SDA i poslovnice HT Mostar koje imaju videonadzor.

Iz Operativnog centra MUP-a HNŽ potvrđeno je kako je ovaj slučaj prijavljen u 13:45 sati te da je na mjestu događaja obavljen očevid, a o svemu je, kazali su, obaviješten i dežurni županijski tužitelj.

Kopirati
Drag cursor here to close