Dva Lamborghinija i jedan Ferrari

Zaplijenjena vozila vrijedna 2,5 milijuna KM

Dva Lamborghinija, jedan Ferrari, Slovenka....
Vijesti / Crna Kronika | 13. 05. 2019. u 09:22 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Nezavisne / Zaplijenjena vozila vrijedna 2,5 milijuna KM

Oko 1,3 milijuna eura, odnosno 2,5 milijuna maraka vrijedna su dva Lamborghinija i jedan Ferrari, koji su u petak navečer u Banja Luci oduzeti od braće Sanjana Armina i Nermina Ćuluma, te prijedorskog kik-boksera Velida Saleševića.

Potvrdio je to za "Nezavisne" izvor blizak istrazi, nakon što je iz banjalučke policije rečeno da se utvrđuje porijeklo ovih vozila te validnost dokumentacije.

"Oni su u petak primijećeni u Banja Luci te pozvani na informativni razgovor. U društvu s njima bile su i dvije djevojke, od kojih jedna Slovenka, koja je predana Terenskom centru Uredu za strance BiH", pojasnio je izvor "Nezavisnih".

Privedena petorka je istu noć puštena iz prostorija PU Banja Luka.

"A.Ć., N.Ć., S.V., M.R. i T.S. su privedeni s ciljem utvrđivanja njihove povezanosti s izvršenjem krivičnih djela na području koje je u nadležnosti PU Banjaluka. Oduzeta su im vozila radi utvrđivanja porijekla i validnosti dokumentacije. Obaviješten je nadležni organ radi poduzimanja mjera na utvrđivanju carinskog prekršaja", rekla je za "Nezavisne" Marija Markanović, glasnogovornik PU Banja Luka.

Braća Ćulum su, podsjetimo, privođeni i prije nekoliko tjedana te ispitani u vezi s ubojstvom Slaviše Krunića, poznatog banjalučkog biznismena. Potom su pušteni.

Kako je ranije objavljeno, braća Nermin i Armin Ćulum poznati su policijskim agencijama širom Europe, a u nekoliko zemalja im je i zabranjen ulazak jer su prijetnja po sigurnost.

Prema istim izvorima, oni su na čelu bajkerske organizacije "United Tribiuns", koju je njemačka tajna služba proglasila za državnu opasnost, a u Europi su proglašeni za treću najveću opasnost za sigurnost.

Kopirati
Drag cursor here to close