Istraga

Zapaljeni Audi u Međugorju je ukraden prilikom pljačke u Žitomisliću

Vijesti / Crna Kronika | 05. 01. 2017. u 10:10 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri maskirane osobe koje su u srijedu navečer počinile razbojništvo u poslovnici trgovine 'Namex' u Međugorju, s mjesta događaja udaljile su se vozilom Audi A3 koje je naknadno pronađeno zapaljeno.

Intervenirali su pripadnici vatrogasaca na gašenju požara, a automobil je u potpunosti izgorio. Iz MUP-a HNŽ priopćeno je kako je otuđen za sada neutvrđen iznos novca iz spomenute trgovine.

Tri maskirane osobe su zaposlenici zaprijetili puškama, te su otuđili novac iz kase. Što se tiče automobila, u javnosti su počele kružiti priče kako je to vozilo nedavno ukradeno u Žitomisliću.

Kontaktirali smo dežurnu tužiteljicu koja je upoznata sa cijelim događajem, te je za Bljesak.info kazala da postoji velika vjerovatnoća da je izgorjeli automobil otuđen prije nekoliko dana u Žitomisliću prilikom drugog razbojništva.

"Automobil je u potpunosti izgorio i teško je ustanoviti sve detalje, ali postoji velika mogućnost da je Audi A3, koji je korišten u razbojništvu u Međugorju, otuđen prije neki dan u Žitomisliću", navodi tužiteljica. Navela je da se poduzimaju dalje mjere i radnje kako bi se počinitelji pronašli.

Podsjećamo, 27. prosinca tri maskirane osobe su ušle u poslovnicu trgovine 'Konzum' u Žitomisliću, te su uz prijetnju puškama otuđile novac i automobil mušterije koja se u vrijeme razbojništva zatekla u trgovini. Bilo je riječ o automobilu Audi A3 registarskih oznaka Republike Hrvatske. Pljačkaši su se prethodno dovezli automobilom Golf 2 koji je ukraden u mostarskom naselju Donja Mahala.

Kopirati
Drag cursor here to close