Stradala i Škoda

Zapaljena garaža imamu iz Kiseljaka

Vijesti / Crna Kronika | 21. 09. 2017. u 09:25 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mjestu Duhri, Općina Kiseljak, sinoć je došlo do zapaljenja garaže u kojoj se nalazio automobil, u vlasništvu lokalnog imama Mustafe ef. Pašića.

Kako je potvrdio Feni Hasan Hodžić iz županijskog MUP-a, Policijskoj stanici Kiseljak je 20 minuta iza ponoći prijavljeno da je u mjestu Duhri došlo do zapaljenja garaže, u kojoj se nalazilo putničko vozilo Škoda Octavia.

Hodžić je istaknuo da je u tijeku očevid te da se provodi istraga koja će utvrditi okolnosti pod kojima je došlo do zapaljenja.

O ovom slučaju je obaviješten i nadležni županijski tužitelj.

Efendija Pašić za Faktor je pak rekao da je netko htio zapaliti auto, uradio bi to za ona četiri sata dok su bili u džamiji ili nekom drugom prilikom.

''Auto nije uvijek parkirano u garaži. Mi smo se ovdje vratili 2002. godine, napravili smo dvije munare i nikad ni sa kim nisam imao nikakvih incidenata. Kako sam dobar s muslimanima, tako i s Hrvatima, te se nikad ni s kim nisam zamjerio. Je li to bila neka poruka na Hidžretsku Novu godinu ili su u pitanju neka politička previranja, ne znam. Ne želim ni u koga prstom pokazivati ili, ne daj Bože, nekog optužiti, neka inspektori odrade svoje. Sve je ovo iskušenje i valja se nositi s njim. Hvala Bogu pa je živa glava, a iz ovoga čovjek može samo jači izaći'', rekao je imam.

Kopirati
Drag cursor here to close