Riječ je o obiteljskom sukobu

Zagreb: Vatrenim oružjem oštećena vozila i kuća

Nepoznati počinitelj u Zagrebu je pucanjem iz vatrenog oružja oštetio nekoliko automobila i kuću, a ozlijeđenih osoba nema, izvijestila je policija, dodavši da je privela jednu osobu.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 09. 2018. u 22:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U zagrebačkom naselju Vukomerec nepoznati počinitelj pucanjem iz vatrenog oružja oštetio je nekoliko automobila i kuću, a ozlijeđenih osoba nema, izvijestila je policija, dodavši da je privela jednu osobu. Policija je na teren izašla nakon što je zaprimljeno nekoliko dojava građana da se u Porečkoj ulici čuju pucnjevi.

Marko Rašić, načelnik Policijske uprave zagrebačke na mjestu događaja izjavio je da je riječ o obiteljskom sukobu koji je doveo do pucnjave u zagrebačkom naselju Vukomerec, piše Hina.

"Sukob između tih obitelji postoji i u tijeku je rješavanje te situacije. Očevid je u tijeku, nekoliko auta je propucano, no najvažnije je da nitko nije ozlijeđen".

Je li policija bila upućena od prije za navodne sukobe između te obitelji?

"Ne možemo te informacije potvrditi kako je bilo ranije prijavljenih slučajeva, no policija istražuje cijeli slučaj i ponavljam, najbitnije je da nitko nije ozlijeđen".

Na pitanje novinarke je li policija zakazala zbog izjave svjedoka kako je mogla i brže stići na mjesto događaja, policija je te navode  u potpunosti demantirala, piše Hina.

"Policija nije zakazala. Nije bilo nikakvih kašnjenja, sve je pod nadzorom".

Na mjestu događaja bio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je okupljenim novinarima rekao da policija radi svoj posao.

Kopirati
Drag cursor here to close