Labin

Pijana djevojka vozilom uletjela u kafić: Jedna osoba poginula, a četiri ozlijeđene

Za upravljačem automobila bila je 28-godišnja pijana djevojka.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 12. 2019. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna je osoba smrtno stradala dok ih je četvero ozlijeđeno u nesvakidašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila u noći s petka na subotu u Labinu u Hrvatskoj kada je osobni automobil sletio s ceste i uletio u ugostiteljski objekt, izvijestila je istarska policija.

Policija je dojavu o nesreći zaprimila u 23:46 sati, a prema zasad raspoloživim informacijama osobni automobil je najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine sletio s ceste te uletio u prostor ugostiteljskog objekta "Rock caffe" u Ulici Zelenice 16. Tom je prigodom ozlijeđeno pet osoba koje su se nalazile u navedenom objektu od kojih je jedna osoba preminula u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu do bolnice, prenijela je Hina.

Policija nije htjela iznijeti informaciju o vozaču koji je upravljao vozilom jer je očevid koji je uz djelatnike labinske prometne policije obavljao i županijski državni odvjetnik bio još u tijeku.

Naknadno se doznalo kako se radi o 28-godišnjoj djevojci koja je pijana (1,37 promila) bila za upravljačem vozila Polo Volkswagen pulskih registarskih oznaka.

Goste prepunog Rock Caffea iznenada je prekinuo strahoviti udar. Većima gostiju, na čelu s vlasnikom i osobljem caffe bara bila je prisebna pa su, do dolaska Hitne pomoći, odmah priskočili ozlijeđenima, izvukli automobil i počistili porazbacan inventar kako bi olakšali pristup djelatnicima Hitne pomoći.

Kopirati
Drag cursor here to close