Bugojno

Automobil sletio u Vrbas, pronađeno tijelo vozača

Iako su pojedini lokalni portali objavili inicijale osobe za kojom se traga, iz MUP-a još nema službene informacije da se radi o toj osobi.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 12. 2019. u 12:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završena je potraga za vozačem, čiji je automobil "fiat punto" završio u rijeci Vrbas u bugojanskom naselju Kopčić, u noći s petka na subotu. Tijelo 36-godišnjeg S.A. iz Bugojna pronađeno je u mjestu Kamenjače, općina Donji Vakuf.

''Odmah po prijavi da je došlo do slijetanja vozila u rijeku, službenici policije, uključujući i pripadnike Jedinice za specijalističku podršku MUP-a SBK-a, krenuli su u pretragu terena, koja je za rezultat imala pronalazak beživotnog tijela S.A. iz Bugojna'', kazao je glasnogovornik MUP-a SBK-a Hasan Hodžić.

Po njegovim riječima, u tijeku su uviđajne radnje na mjestu događaja, nakon čega će biti poznato više informacija o okolnostima koje su dovele do nesreće.

Podsjetimo, Ministarstvu unutarnjih poslova SBK-a potvrđeno je za Fenu da je vozilo marke "fiat punto" sletjelo u Vrbas tijekom protekle noći i da je pokrenuta istraga o okolnostima koje su dovele do toga.

 

Kopirati
Drag cursor here to close