Napad na novinara

Vozač Ljube Bešlića prijavljen policiji

Na svojoj Facebook stranici navode kako su danas otišli u PU Mostar i prijavili da je napadač na Oručevića osobni vozač gradonačelnika Bešlića.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 06. 2019. u 18:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je prije devet dana aktivist Mreže NVO i novinar Husein Oručević napadnut na parkingu iza Gradske vijećnice u Mostaru, iz inicijative Pravo na grad objavili su tko točno stoji iza tog napada.

Na svojoj Facebook stranici navode kako su danas otišli u PU Mostar i prijavili da je napadač na Oručevića osobni vozač gradonačelnika Bešlića.

''Kako bismo prekinuli ovaj očito organizirani zavjet šutnje, danas smo otišli u PU Mostar i prijavili da je napadač na Huseina Oručevića osobni vozač gradonačelnika Ljube Bešlića'', navode na svojoj Facebook stranici.

Podsjetimo, Oručevića su tada, kako je rekao Dnevnom avazu, dvije nepoznate osobe koje su se nalazile u Golfu crvene boje verbalno napale dok je prolazio, upućujući mu razne prijetnje i pogrdne riječi.

Nakon toga, on je ovaj napad prijavio u Policijsku upravu Mostar, što je ovim novinama i potvrđeno u MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije.

Inače, Oručević je, zajedno s drugim predstavnicima Mreže,  javnosti iznio informacije o prisustvu opasnih tvari u mulju na pročistaču otpadnih voda, a nedugo nakon toga uslijedila je blokada deponije Uborak.

Kopirati
Drag cursor here to close