Bilten

Vikend u HNŽ-u: Policija oduzela marihuanu i heroin

Za protekli vikend u vremenskom razdoblju od trećeg do šestog srpnja iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a registrirano je devet prijava
Vijesti / Crna Kronika | 06. 07. 2020. u 11:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je od tri osobe oduzela marihuanu, a od jedne osobe heroin, navodi se u izvodu iz sažetka dnevnih događaja za protekli vikend na stranici MUP-a HNŽ-a.

Za protekli vikend u vremenskom razdoblju od trećeg do šestog srpnja  iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je devet prijava - na području Mostara pet, na području Konjica dvije, na području Jablanice jedna i na području Stoca jedna.

Djelatnici Sektora krim. policije su u krugu Sveučilišta u Mostaru 05. srpnja, oko 22.00 sata kod osoba T.M. (2002) iz Mostara i M.S. (2001) iz Mostara, pronašli i oduzeli po jedan omot sa sadržajem zeljaste tvari koja svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu marihuanu. Osobe su lišene slobode i nad istima je izvršena kriminalistička obrada.

Istu večer u 23.00 sata, patrola policije je prilikom redovitih zadataka zaustavila i kontrolirala vozilo marke BMW kojim je upravljao B.M.Ć. (2000). Isti je tom prilikom dragovoljno predao vrećicu sa sadržajem suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i drvenu bejzbol palicu. S ovim slučajem je upoznat i  Odjel krim. policije.

Patrola policije je na trgu Musala u Mostaru u 00.20 zaustavila i legitimirala osobu D.A.(1982) iz Mostara, koja je tom prilikom dragovoljno predala foliju sa praškastom tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin. S ovim slučajem je upoznat Odjel kriminalističke policije.


Kopirati
Drag cursor here to close