Pala trojka

Mostar| Poznati detalji policijske akcije u kojoj je zaplijenjena veća količina marihuane

''Zajedničku nit utvrdit će daljnja istraga'', rekao je Marić i dodao kako će se više detalja o količini i vrijednosti droge znati nakon detaljne istrage.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 10. 2017. u 11:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Mostarska policija uhitila je tri osobe zbog posjedovanja i prodaje marihuane, rečeno je danas na press-konferenciji održanoj u prostorijama MUP-a HNŽ-a.

Kako je rekao glasnogovornik MUP-a, Ljudevit Marić, tri osobe su na neki način bile uvezane, a policijski inspektori pratili su ih dulje vrijeme.

''Zajedničku nit utvrdit će daljnja istraga'', rekao je Marić i dodao kako će se više detalja o količini i vrijednosti droge znati nakon detaljne istrage.

Kako je navedeno, u srijedu 11. listopada u mjestu Rabina, Općina Mostar, izvršen je pretres kuće, pomoćnih prostorija te zemljišta oko kuće korisnika F.M. (1981.). Pretresom je pronađeno 19 stabljika visine oko dva metra. Na tavanu pomoćne prostorije pronađeno je više osušenih stabljika i grančica koje su se sušile na gredama te tri stabljike u prostoriji koja služi za sušenje mesa. U spomenutim prostorijama pronađeni su i termometri koji su služili za održavanje temperature pogodne za sušenje biljaka.

U spavaćoj sobi koju koristi osumnjičeni pronađeno je 14 staklenki s osušenom travom, a  daljnjim pretresom pronađena je automatska puška, 51 metak te jedna puška ''dobošar''.


Daljnjom istragom u mostarskom naselju Zalik izvršen je pretres stambenog objekta kojeg koristi M.K. (1986.) kod kojeg je također pronađena izvjesna količina marihuane.

Daljnjim provođenjem akcije oko 18 sati u mjestu Kružanj izvršen je pretres kuće koju koristi A.H. (1985.) gdje je izuzeta oprema za proizvodnju kanabisa u zatvorenom prostoru.

 


 

 

Kopirati
Drag cursor here to close