Opisala detalje

Veleposlanica Mlinarević doživjela prometnu nesreću u Češkoj

''Uz veliku materijalnu štetu i pretrpljen stres i Unin strah, živu glavu smo izvukle, i nas dvije i gospodin za volanom preko puta nas'', napisala je Mlinarević na Facebooku.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 02. 2021. u 19:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veleposlanica BiH u Češkoj Martina Mlinarević u petak, 19. veljače, imala je prometnu nesreću u Pragu.

Na svom Facebook profilu opisale je detalje nesreće.

''U petak smo Una i ja imale prometnu nesreću s našim privatnim automobilom u kojeg se, oduzevši nam prednost direktno zabio drugi automobil. Uz veliku materijalnu štetu i pretrpljen stres i Unin strah, živu glavu smo izvukle, i nas dvije i gospodin za volanom preko puta nas'', napisala je Mlinarević.

''U dosta prometnoj ulici u Pragu, iz radnje koja se bavi prodajom rasvjete istrčao je odmah jedan mladić zbog kojeg pišem ova slova. Pomogao nam je na licu mjesta, smirivao i grlio Unu, razgovarao s policijom, prevodio, darovao Uni jednoroga koji svijetli. Danas smo ponovo otišli u njegovu radnju da ga posjetimo i da mu uručimo makar mali poklon u znak zahvale, i ono najvažnije da mu poželimo dobrodošlicu u naše Veleposlanstvo, naš dom, Bosnu i Hercegovinu. Jer jednorozí u zemlji dobrog vojaka Švejka, zaista postoje. I zovu se Ondrej. Prodaju rasvjetna tijela i nesebično priskoče u pomoć u najtežem trenu'', opisala je Mlinarević.

 

Kopirati
Drag cursor here to close