Tučnjava, razbijanje...

Vatrena noć na posuškim ulicama: Dvoje ozlijeđenih, oštećen automobil

U srijedu rano ujutro na posuškim ulicama dogodila se tučnjava, a priča ima dvije verzije.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 08. 2018. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fizički sukob u kojem su sudjelovale četiri muške osobe dogodio se u srijedu, 15. kolovoza, rano ujutro u Posušju, a epilog su dvije ozlijeđene osobe te oštećen automobil, neslužbeno doznaje Bljesak.info

Jedna osoba je hospitalizirana u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama te nije životno ugrožena dok je druga osoba lakše ozlijeđena. Navodno je verbalni sukob započeo oko 4:00 sata ujutro u jednom noćnom klubu, a sve je kulminiralo u središtu Posušja nešto kasnije.

Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, L.B. (1997.) i N.N. (1996.) automobilom BMW su došli ispred obiteljske kuće M.Đ. gdje su galamili i stvarali buku. Nakon toga su do njih došli T.K. (1987.) i V.Đ. (1987.) te je došlo do tučnjave između ove četvorice.

Nakon tučnjave, N.B i L.B. su pobjegli, a potonji je prije toga bacio dva kamena prema obiteljskoj kući M.Đ. ispred koje su se nalazili. T.K. je nakon toga uzeo automobil te se odvezao u blizinu stadiona ''Mokri Dolac'' gdje je BMW nasukao na pješčani nasip i napustio ga.

Foto: Snimila čitateljica | Bljesak.info / Razbijeno vjetrobransko staklo na BMW-u

''Policijska uprava Posušje u srijedu u 5:30 sati zaprimila je prijavu o događaju o kojem je izvješten dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke. Dežurni županijski tužitelj naložio je da se izvrše očevidne radnje te će više informacija biti poznato po okončanju istrage'', izjavio je za Bljesak.info Dražan Bošnjak, glasnogovornik MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Ova priča ima i drugu verziju, a čitateljica Bljesak.info tvrdi da su stvari bile puno gore. 

''T.K. i V.Đ. su provocirali, vrijeđali i psovali dvojicu mladića N.B. i L.B. oko 4:00 sata u noćnom klubu, a kasnije su im kod tržnog centra Feniks spremili 'sačekušu' s još jednom, za sada, ne poznatom osobom te su uz sebe imali palice i ručnu dizalicu za auto. Tu je došlo do fizičkog sukoba u kojem su ozlijedili L.B. udarcem u potiljak i leđa auto-dizalicom nakon čega je on pao u nesvijest. Vidjevši to, N.B. je izašao iz svog automobila i pokušao pobjeći. T.K. sjeda u N.B.-ov automobil te ga pokušava pregaziti. Da bi izbjegao sigurnu smrt, N.B. skače sa zida visokog par metara i prilikom pada zadobiva prijelom noge dok napadači odlaze u nepoznat s automobilom koje pripada N.B.. On se uspio dovući do prve kuće gdje je potražio pomoć od ukućana koji su pozvali hitnu i policiju'', navodi čitateljica.

Foto: Snimila čitateljica | Bljesak.info / Razbijeno vjetrobransko staklo na BMW-u

Čitateljica tvrdi da je dvojac T.K. i V.Đ. otprije poznat policiji i pravosudnim tijelima kao i njihovi roditelji te da spomenuti dvojac već jako dugo godina maltretira ljude u Posušju te da imaju česte nasilne ispade.

Tvrdi i da je iz automobila BMW u vlasništvu N.B. ukraden mobitel te ključevi samog automobila, a ustupila nam je fotografije na kojima se vidi nasukani BMW te oštećeno vjetrobransko staklo. 

Prema informacijama koje nam je kazala čitateljica, N.B. se nalazi u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar dok je L.B. s lakšim ozljedama upućen na kućno liječenje.

Kopirati
Drag cursor here to close