Prijevara

Varao ljude po istočnoj Hercegovini kao stolački trgovac stokom

Vijesti / Crna Kronika | 11. 07. 2016. u 23:05 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osoba čiji su inicijali U.V. sa prebivalištem u Janji, uhićena je nakon što je izvršila više prijevara na području Republike Srpske predstavljajući se kao trgovac stokom iz Stoca, priopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Trebinje.

U priopćenju se navodi da je osoba kriminalistički obrađena u policijskim stanicama Berkovići i Gacko, te da će izvještaj za počinjena kaznena djela biti dostavljen Okružnom tužiteljstvu u Trebinju.

Policiji u Berkovićima jedna osoba je prijavila da je 26. svibnja sa dvije osobe, koje su se predstavile kao trgovci stokom iz Stoca, dogovorile prodaju dvije domaće životinje za cijenu od oko 4.000 KM, pri čemu su odmah isplatili 100 KM i odvezli jednu životinju, dok su po drugu trebali doći sutradan sa ostatkom novca.

Istu prijevaru sa istim osobama prijavio je i jedan Gačanin 27. svibnja sa kojim su ovi trgovci dogovorili prodaju pet domaćih životinja za cijenu od oko 800 KM, a isplatili su 200 KM.

U Centru navode da u oba slučaja počinitelji kaznenih djela nisu isplatili ostatak cijene u dogovorenom roku, navodi Srna.

"Radom na dokumentiranju kaznenog djela, policija iz Berkovića
je došla do saznanja da je mogući počinitelj osoba inicijala U.V. sa prebivalištem u Janji, koja je izvršila više ovakvih kaznenih djela u više općina Republike Srpske", navodi se u priopćenju. Prema neslužbenim saznanjima, riječ je o Urošu Vasiću.

Kopirati
Drag cursor here to close