Uhvaćen kako zalijeva 84 stabljike

Uzgajivač indijske konoplje iz Posušja pušten na slobodu

29. kolovoza 2019. godine pripadnici Granične policije BiH liši su slobode V.M. kojeg su u mjestu Vir, općina Posušje, zatekli kako zalijeva stabljike indijske konoplje, kojom prilikom su izuzete 84 stabljike indijske konoplje.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 09. 2019. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinski sud u Širokom Brijegu 3. rujna 2019. godine odbio je prijedlog za određivanje pritvora osumnjičenom V.M. (45) iz Posušja koji se sumnjiči zbog kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i nedopuštenog držanja oružja ili eksplozivnih tvari, potvrđeno je za Bljesak.info iz Tužiteljstva ŽZH.

29. kolovoza 2019. godine pripadnici Granične policije BiH liši su slobode V.M. kojeg su u mjestu Vir, općina Posušje, zatekli kako zalijeva stabljike indijske konoplje, kojom prilikom su izuzete 84 stabljike indijske konoplje, a naknadnim pretresom obiteljske kuće osumnjičenog pronađeno je 20 komada vojnog streljiva.

''Prošle godine osumnjičenom V.M. određen je jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je kao supočinitelj zasadio i uzgajao 2.246 stabljike indijske konoplje. S obzirom da je osumnjičeni ponovno 29. kolovoza lišen slobode, Županijsko tužiteljstvo u Širokom Brijegu podnijelo je prijedlog za određivanje pritvora istom zbog postojanja opravdane bojazni da će ponoviti kazneno djelo.

Općinski sud u Širokom Brijegu odbio je prijedlog Tužiteljstva za određivanje pritvora i osumnjičeni je pušten na slobodu'', izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Kopirati
Drag cursor here to close