Prekinuta kampanja

Umro brat Zorana Milanovića

Milanović je bio vlasnik tvrtke Modestus koja je u proljeće 2018. godine otišla u stečaj koji je pokrenut na prijedlog Nove ljubljanske banke.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 09. 2019. u 18:42 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Nezavisne / Krešimir i Zoran Milanović

Zbog smrti brata Krešimira predsjednički kandidat Zoran Milanović do daljnjega neće sudjelovati u predsjedničkoj kampanji te će se posvetiti obitelji, doznaje se u Milanovićevu stožeru, piše Index.

Prije nešto manje od mjesec dana Milanoviću je umro otac zbog čega se na tjedan dana bio povukao iz političkog života. Krešimir Milanović imao je 46 godina, a prije otprilike dvije i pol godine otkrio je da boluje od teške bolesti.

O bratu Zorana Milanovića ne zna se puno.

Milanović je bio vlasnik tvrtke Modestus koja je u proljeće 2018. godine otišla u stečaj koji je pokrenut na prijedlog Nove ljubljanske banke.

Godine 2010. Krešimir Milanović našao se u središtu medijske pozornosti kada je otkriveno da je vozio u alkoholiziranom stanju, a navodno je i bježao policajcima u Mercedesu A klase u vlasništvu njegove punice. 

"Imam kaznu za vožnju u alkoholiziranom stanju, tehnički neispravno vozilo i nedostatak osobne dokumentacije. Ništa više od toga. Kao što sam vam i rekao, sudac za prekršaje će donijeti odluku o kazni koju ću, naravno, ispoštovati. Želim ovo zaboraviti što prije. Nisam javna osoba, a moj brat ne upravlja mojim životom te nisam niti bih od njega tražio ikakvu zaštitu. Platit ću kaznu, kao što bi i on učinio, ali mi smeta kada se iznose neistine", rekao je tada Krešimir Milanović.

Kopirati
Drag cursor here to close