Gradiška

Ukleti zavoj: Na mjestu gdje su poginula dva mladića tragedije se događaju desetljećima

Vijesti / Crna Kronika | 06. 12. 2019. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Nezavisne novine / Ukleti zavoj u mjestu Vrbaška

Na mjestu gdje su u srijedu navečer poginula dva mladića, tragedije se događaju već desetljećima i nitko ništa ne poduzima, kažu za Nezavisne novine mještani Vrbaške, nadomak Gradiške.

''Ovdje živim 50 godina. U zadnjih 30 godina, ni sam ne znam koliko ljudi je izginulo. Možda i više od deset'', priča banjalučkim novinama mještanin i dodaje da je prije par godina na istoj lokaciji poginulo dvoje ljudi.

Mladići su u srijedu navečer Citroenom Xsara izletjeli s ceste u zavoju, a zatim je vozilo udarilo u drvo. O jačini udara svjedoči to što su dijelovi vozila i ostale stvari razbacani na sve strane, a stablo je, doslovno, prepolovljeno.

Podsjećamo, u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu u 23:30 sati u mjestu Vrbaška poginuli su osamnaestogodišnjaci Davor Mijatović i Miloš svraka, učenici četvrtog razreda Tehničke škole u Gradiški koji su se vraćali s košarkaške utakmice.

Mladići su sjedili na zadnjem sjedištu vozila koje je, najvjerovatnije, proklizalo u zavoju, a zatim sletjelo i bočnom stranom udarilo u stablo, uslijed čega su obojica ispala kroz vjetrobransko staklo.

 

Kopirati
Drag cursor here to close