Žena i muškarci

Uhićeno troje dilera u Makarskoj, Kaštelima i Imotskom

Policajci iz Makarske su proveli kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakinjom kod koje je prethodno pronađeno ukupno 704,5 grama marihuane
Vijesti / Crna Kronika | 25. 11. 2019. u 15:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ženu i dvojicu muškaraca uhitila je makarska, kaštelanska i imotska policija jer je kod njih pronašla veću količinu marihuane, kokaina i razne druge droge namijenjene daljnjoj preprodaji, izvijestila je splitska policija, piše Hina. 

Policajci iz Makarske u petak su proveli kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakinjom kod koje je prethodno pronađeno ukupno 704,5 grama marihuane pakirane u tri vrećice. Protiv nje je podnesena kaznena prijava za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Njihove kolege u Kaštelima su istoga dana u večernjim satima zatekli 36-godišnjaka kod kojega su pronašli sedam grama marihuane, 259,5 grama speeda, 115 tableta ecstasya i 679 grama amfetamina-speeda.

Uhićen je i priveden u policijsku postaju gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Posljednji uhićeni diler (40) pao je u ruke policije ovoga vikenda. Pretragom je kod njega pronađeno 26 vrećica kokaina ukupne težine 37,6 grama pa je u nedjelju predan pritvorskom nadzorniku.

Kopirati
Drag cursor here to close