Bijeljina

Uhićena Tijana Ajfon i preko trideset osoba, pronađena droga i oružje

Žandarmerija i kriminalistička policija Republike Srpske u suradnji s policijom iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju u kojoj je uhićeno 36 osoba.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 05. 2020. u 10:19 Bljesak.info
Uhapšena Tijana Ajfon i desetine lica

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žandarmerija i kriminalistička policija Republike Srpske u suradnji s policijom iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju u kojoj je uhićeno 36 osoba.

Kod uhićenih je policija pronašla veću količina narkotika i oružja prenosi portal ATV televizije.

Prema informacijama ovoga portala, među uhićenima je srpska starleta Tijana Ajfon. Maksimović Tijana zvana Tijana Ajfon, kao i Saša Petrović, Jovana Denić i Sofija Gačić, u Srpsku su došle čamcem.

Agencija Srna piše kako je prilikom pretresanja objekta, osoba i vozila koja koriste ove osobe pronađeno i privremeno oduzeto 14 paketića s 46 grama kokaina i devet komada medicinskih droga, devet pištolja različitog kalibra i jedan plinski pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM u raznim valutama.

Pretresanje je izvršeno s ciljem sprječavanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, a u vikendici je zatečeno 35 kriminogenih osoba, 26 muškaraca i devet žena.

Akciju su izveli pripadnici Policijske uprave Bijeljina, u suradnji s Upravom za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, prema naredbi Osnovnog suda u Bijeljini i uz suglasnost Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini.

Foto: BNTV / Tijana Ajfon predata u Tužiteljstvo BiH

Predata je u Tužiteljstvo BiH

Srbijanska starleta Tijana Maksimović poznata kao Tijana Ajfon predata je u Tužiteljstvo BiH. Ona je uhićena u okviru policijske akcije u Bijeljini usmjerene protiv organiziranog kriminala.

Na području Suvog Polja kod Bijeljine pretresena je vikendica u kojoj su zatečene 35 krimogene osobe među kojima je bila i starleta. navodi Dnevni avaz.

Prema posljednjim informacijama okupljanje je upravo organizirala Tijana Ajfon, za koju se sumnja da je ilegalno ušla u BiH preko rijeke Drine.

Kopirati
Drag cursor here to close