Sinoć u Banjaluci

Uhićen radnik Krunićeve tvrtke zbog sudjelovanja u njegovom ubojstvu

Rodoljub Gajić 22. travnja ove godine je, oko 22.30 sati, u mjestu Glamočani, općina Laktaši, zajedno sa Željkom Kovačević, Benedijem Đukanovićem i Emilijom Baldom izvršio kazneo djelo, javlja N1.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 05. 2019. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a RS su jučer uhitili osumnjičenog Rodoljuba Gajića, radnika zaštitarske firme „Sector Security“, zbog kaznenog djela teško ubojstvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića.

Načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) Mirna Miljanović rekla je da je Rodoljub Gajić 22. travnja ove godine, oko 22.30 sati, u mjestu Glamočani, općina Laktaši, zajedno sa Željkom Kovačević, Benedijem Đukanovićem i Emilijom Baldom izvršio kazneo djelo, javlja N1.

U Glamočanima kod Banje Luke, u pucnjavi, 22. travnja, ubijene su tri osobe, a jedna je teško ozljeđena iz vatrenog oružja.

Ubijeni su vlasnik poduzeća "Sector Security" i "Žitoprodukt", "Žitopeka", "Žitoprodukt", "Sektor ADS" i "Sektor ZOS" Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratitelja Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratitelj Goran Ilić ranjen.

Policija RS-a podnijela je ranije izvještaj protiv tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su 22. travnja u mjestu Glamočani, općina Laktaši, izvršile kazneno djelo teško ubojstvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića te pokušaj teškog ubojstva Gorana Ilića.

Izvještajem su obuhvaćeni Željko Kovačević, koji je ubijen u noći napada, Emilio Balda i Benedi Đukanović, koji je u bjegu.

Kopirati
Drag cursor here to close