Čačak

Uhićen osumnjičeni za ubojstvo navijača u Čačku

Vijesti / Crna Kronika | 23. 04. 2016. u 16:56 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Noćas je u Čačku došlo do sukoba dvije grupe mladića, a jedna osoba je preminula u bolnici od zadobivenih ozljeda dok je druga ozlijeđena, potvrđeno je RTS-u u čačanskoj policiji.

Iz MUP-a je priopćeno da je D. B. uhićen zbog postojanja osnove sumnje da je rano jutros na Gradskom trgu u Čačku počinio kazneno djelo teškog ubojstva dvadesetjednogodišnjeg mladića.

Kako se navodi u priopćenju policije, u tučnjavi dvije grupe mladića, koja se dogodila noćas, oko tri sata poslije ponoći, dvadesetjednogodišnjem mladiću oštrim predmetom nansene su ozljede od kojih je preminuo, dok je jedan mladić lakše povrijeđen.

Policija je uhitila i B. M. (1995) iz Čačka zbog postojanja osnova sumnje da je sudjelovao u sukobu, dok se za još jednom osobom intenzivno traga.

Policija poručuje i da nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Na stranici Superlige Srbije je objavljeno da se nakon tragičnog događaja odlaže prvenstvena utakmica između Borca i Crvene zvezde koja je bila zakazana za danas.

Ističe se da je odluka donesena nakon konsultacija sa klubovima Borcem i Crvenom zvezdom, Fudbalskim savezom Srbije i Ministarstvom unutarnjih poslova.

"Direktor Superlige donio je odluku da se utakmica 32. kola Superlige Srbije između Borca i Crvene zvezde odloži", navodi se na stranici Superlige.

Novi termin odigravanja ove utakmice bit će naknadno utvrđen.

Kopirati
Drag cursor here to close