Četvero uhićenih

Uhićen na granici zbog zločina protiv djece i silovanja

Vijesti / Crna Kronika | 19. 09. 2016. u 12:55 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Jedinice granične policije Bijeljina 18.9.2016. godine lišili su slobode 55-godišnjeg državljanina BiH i R. Srbije I.Z. jer ga potražuje Interpol Bern zbog kaznenih djela 'Zločin protiv djece' i 'Silovanje'. I.Z. kontroliran je prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača. Predat je službenicima Sudske policije Suda BiH na daljnje postupanje.

Istoga dana službenici JGP Bijeljina prilikom izlaska iz BiH na MGP Popovi lišili su slobode 67-godišnjeg državljanina BiH. Graničnom kontrolom utvrđeno je da Dž.M. potražuje Županijsko tužiteljstvo Srednjobosanske županije zbog kaznenog djela 'Ratni zločin'. Predat je službenicima Sudske policije Tuzla, priopćeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Stuttgarta 17.9.2016. godine lišen je slobode S.S. (1984.). Kontrolom putovnice utvrđeno je da ovog državljanina BiH potražuje Općinski sud u Visokom zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Predat je službenicima Sudske policije sudova Kantona Sarajevo.

Istoga dana na MGP Brod prilikom ulaska u BiH lišen je slobode B.I. (1988.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Zavidovićima zbog kaznenog djela 'Krivotvorenje isprave'. Državljanin BiH predat je službenicima Sudske policije Odžak, navodi se u izvješću GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close